diumenge, 15 de març del 2009

QUINA FEINADA!!!!


Aquest cap de setmana no hem parat: divendres vam dormir a casa dels avis, perque la mama tenia un sopar amb uns de la seva classe de 8è. Segur que fa molts anys d'això, perque ara els nens més grans de cole només són de 6è. O la mama no se'n recorda molt o les coses han canviat moltíssssssim.
Dissabte el papa ens ha vingut ha buscar a casa dels avis i hem anat a Vic a comprar coses per la caravana i a la tarda hem estat fent coses a casa la iaia Rosa, muntant mobles, netejant, muntant el terra de la caravana, netejant, guardant les coses...
I diumenge, hem dinat al jardí amb els Tetes i les iaies Rosa i Loles. El nostre cosinet Gorka està guapíssim, ja ens mira molt i sap riure, i quan li parlem ens escolta amb molta atenció. Aviat li podrem ensenyar a fer i dir coses, que xuli.
Després de fer el cafè, hem començat a escalfar motors i amb "la colla del camping" i l'Arola i l'Isona, hem anat a passejar a l'arboretum o l'arboterum, o l'arbutremum, no sé, a un lloc que no sabem com es diu. És que ha fet tan bon temps, que hem passat la tarda fora.
Hem acabat tan cansats al sofà que no ens podiem moure! Apali, bona setmana a tothom.