diumenge, 8 de març del 2009

Cap de setmana molt mogut!




Aquest cap de setmana ha estat com un entrenament per quan marxem al camping, ja que hem esta mooooolta estona amb els nostres amics i amigues, i els papes amb els seus. Dissabte en Quim i la Mari ens van convidar a dinar a casa, van fer una cosa que no sabem ben bé què és però ells li diuen "calçotada" i vam estar jugant a casa seva fins a la tarda.

Diumenge al matí hem volgut sortir a disfrutar del dia tan bo que feia i hem anat amb la moto d'en Jordi i el patinet. El papa i la mama anaven a peu.
L'Arnau volia portar el seu patinet, així que hem anat fent curses tota l'estona, és superdivertit, però una mica perillós, perquè de vegades els papes ens avisen d'alguna cosa i amb la fressa que fa, no sentim res de res.

Al migdia hem dinat al jardí, i després de dinar la mama i nosaltres dos hem fet de jardiners. Hem començat a arreglar una miqueta les plantes.

A l'hora de berenar hem tornat a quedar amb la Paula, en Martí, la Laura i l'Alba i hem anat fins al pavelló, per anar una estoneta en bici.
L'Arnau no té gaires ganes de provar això d'anar sense rodetes, i mira que s'aguanta bé, però ja tindrem temps de fer-ho. Això sí, de córrer se n'ha fet un fart. Els papes reien molt perque les meves amigues anaven en bici i jo corria al seu costat...

En Jordi anava amb la bici com un "misto" i no diguem res del Martí Indurain, queno ha deixat la bici fins que no ha trobat un bon bassalt on ficar-se...
Quin cap de setmana més distret. Ara són les 9 i ja estem dormint...

1 comentari:

La patunikos ha dit...

Arnau, Jordi...
si voleu fer de jardiners o més aviat de pagesos...digueu a la mama que us porti als horts de can Sanglas els dissabtes al matí. La meva mama hi té mooooolta feina i em sembla que necessitarà ajuda!!!! jeje

Jordi, kdem a la piscina dimecres??

patunikos