dilluns, 29 de desembre del 2008

Estem de ple en les festes de Nadal

Ja hem cagat el Tió. Ha estat molt divertit i ens ho hem passat molt bé tots plegats. Segur que hem fet molta bondat, ja que hem tingut mooooolts regalets. Hem cantat molt i molt, hem rigut, em dit els poemes de Nadal, hem jugat al Bingooooo. Hem fet de tot!!!! Aiiiii que se m'oblida, el Tete Nono y l'Eli ens han regalat la GÜI! El regal era per l'Arnau, però hem de dir que tots estem molt contents.

Ara encara queda mig programa de festes, estem menjant molt que és el que toca aquests dies i estem disfrutant de la família.
Han venido los Tetes de Murcia, y nos lo estamos pasando muy bien con ellos. El sábado estuvieron en casa jugando a la Wii, es que nos gusta muxxxo, verdad? Estamos sometiendo a la Tata Bego a presión familiar, ya que las listanas les animan ha hacer una fiestecilla (arreglá pero informal) para celebrar la no-boda, pero creo que no la vamos a convencer.

Bé, continuarem explicant coses, ja que queda per fer la festa de Cap d'any i han de venir el Nene i la Cati, ahhhh i els Reis!!!!