dissabte, 6 de desembre del 2008

Ara ve Nadal...


Com podeu veure a casa nostra ja hem començat a preparar les coses per Nadal, pot ser anem d'hora? sí, pot ser, però la mama que sempre diu que té tanta feina, tanta feina i que ha de córrer sempre ha pensat que no tenia ganes de córrer també per decorar la casa així que ... hem muntat el pessebre, he posat l'arbre de nadal, llums per tot arreu, és a dir que casa nostra ara no sembla casa nostra!!!
La veritat és que ens ho hem passat molt bé preparant les coses. L'Arnau ha estat molt sincer i diu que no es creu que un tronc es jali les galetes i la llet i que després "cagui regals" i que li sembla que són els pares qui posen els regals sota la manta!!!!!!!! Carai, amb 5 anys... ens esperàvem que es podria allargar una miqueta més aquesta il.lusió, però serà difícil que s'ho cregui i lo dels "Reis" el mateix. Diu que li sembla que és que "hi ha uns homes que es disfressen de reis i que no entén que que portin regals a tots els nens la mateixa nit"
Què hi farem? esperem que no hagi estat en Jordi qui li ha explicat aquesta història a l'Arnau, que aquest se la sap llarga.