dijous, 16 de febrer del 2012

I amb el dorsal número 15, l'Arnaaaaaau!

Des de fa unes setmanes l'equip dels Quatre Vents ja ha començat a fer partits. La veritat és que a l'Arnau li encanta jugar i els papes s'ho passen molt bé. A més, la iaia Loles i el tete Nono no es perden cap partit. En Gorka també és molt futbolero i ve a veure'ns, però moltes vegades vol sortir al camp i aquí tenim un petit problema!
Al partit d'aquest dissabte l'Arnau va marcar el gol de l'empat i es va posar molt i molt content i va córrer cap a la banda i li va dedicar el gol al tete Nono, que es va emocionar molt.
La mama diu que ella sort que portava les ulleres de sol, perque s'emociona tant que se li "neguen els ulls". I és que sempre pensa en l'abuelito que mira els partits des d'allà a dalt i que de ben segur que li diu a tothom "ei, veniu, veniu que avui juga el meu Arnau" ;-)



El papa no diu res, però està molt content perque l'Arnau porta el número 15, que és el mateix que duia ell quan jugava a bàsquet.

En Jordi es mira els partits amb molta atenció des de fora, però de ben segur que aviat començarà a fer partits ell també. 

1 comentari:

Dolors ha dit...

Eiiii molt bé Arnau, ets tot un futbolero!!!!

Nosaltres de moment només hem vist un partit però va ser super xulo i també va marcar un gol l'Arnau. Molt béeeee!!!!