dimecres, 9 de març del 2011

Estem aquí!


No ens hem perdut, ni ens hem oblidat del bloc, però ara fa uns dies que la mama s'ha emocionat amb el seu nou telèfon i seu molt poquet davant de l'ordinador.

La veritat és que hem anat una mica liats durants uns dies: hem tingut virus, passes, grans, mocs, trencaments de musculs i unes quantes coses més.
A més tenim els avis de vacances al "pueblo" i la mama diu que "ens hem d'organitzar més". Buenuuu, ells li diuen vacances, però fa tants dies que són allà, que pensem que pot ser es queden a viure i no s'atreveixen a dir-nos res...
També hem passat la setmana blanca i no hem anat a cole, hem aprofitat els matins per estar amb el papa i a les tardes hem fet coses amb la mama: hem anat a cine, hem visitat el tio Nico (que s'està posant bo molt i molt ràpid).
Van venir la M.Jo, en Miguel, l'Alba i la Beatriz de Mallorca a passar el cap de setmana amb nosaltres.

Ara que sembla que tot torna al seu ritme esperem no desconnectar tan del bloc, perque hi ha gent que ens estira de les orelles si no escribim.

Bego, prometemos publicar cosas en castellano, que sabemos que eres una de nuestras fieles seguidoras. Eso sí, tu tienes que prometer que el Tete Xevi le hablará un poquito en catalán a la menúa como tu la llamas.

Ah, avui és l'aniversari de la Vane i l'hem trucat per cantar-li "el temps passa volant"

1 comentari:

Vane ha dit...

Moltes gràcies a tots!!!!!!! m´ha agradat molt escoltar la vostra cançó, m´heu emocionat molt!
Un petonàs molt fort! i no deixeu d´escriure al blog.