diumenge, 3 de gener del 2010

NO TANQUEM PER VACANCES



Ai que fa uns dies que no expliquem res al bloc, i mira que de coses ens han passat!!! la veritat és que hem anat una mica liats, entre atipar el Tió, controlar l'agenda per veure on tocava anar a dinar i aquestes coses típiques de Nadal, no hem tingut temps de gaire res.

Aquests dies hem disfrutat molt dels Tetes de Murcia que han vingut a passar les festes amb nosaltres, ai quina surpressssa que es van endur tots quan en Xevi va entrar a la cuina dels avis el dia 25 cantant "vuelve a casa vuelve", la iaia plorava, la tieta obria uns ulls com taronges, si és que el Nadal és màgic...

Ens ha sapigut molt greu quan han marxat, però fins que la Bego no aprengui català, res de res de fer-se una casa a Manlleu, perque diu no trobarà feina, però nosaltres anem insistint i ha après força coses, abans només deia "per la vorera sisplau" i ara ja diu un munt de coses.

El Tió es va portar molt i molt bé, tenim la casa plena de Gormitis i em sembla que fins i tot ens ha sortit un "callu" al dit de tant jugar a la Güi.

També hem patinat a la pista de gel del BADANADAL DE LA LULES com diu la mama.

1 comentari:

olga ha dit...

bones!
steu estupendus amb aquestes banyes de ren. Heu anat a veure la peli d'en Nico, el ren que no sabia volar?.....en Jordi és pastat!
bona tornada a l'escola i bon any!