diumenge, 1 de novembre del 2009

ESTEM DE FESTA!

Avui és el cumple de la mama, ja té 36 tacuuuus! Això és molt? Buenu, són 6 vegades l'edat de l'Arnau, i 12 la d'en Jordi...
Ella diu que ja és la segona vegada que fa 18 anys, però diu que prefereix tenir 36 perque quan tenia 18 anys no ens tenia a nosaltres.
Per celebrar-ho ens trobarem amb la família per prendre un cafetò i menjar pastís! però de moment ens anem a menjar xurros amb xocolata que l'Arnau té un desig. Abans d'anar a dormir hem repassat tot el dia i la mama estava molt contenta, tot i que no li vam posar la corona, però ella deia que se sentia com una reina perque la gent que ella estima ha pensat en ella, la mama per aquestes coses és molt detallista i disfruta quan els amics-família-companys tenen un petit detall trucant i dient: "ei per molts anys" i aquest any a més, amb això del feisbuk no ha hagut de parlar tan per telèfon perque molta gent l'ha felicitat per allà, però de veritat que "gràcies a tots els que heu pensat, i als que no també que ... total, és un dia més...". I és que la mama diu que té molta sort amb la gent que l'envolta i també amb els que estan lluny però que és com si estiguéssin aquí al costat.

Ai, ai, ai que la mama es veu que quan era jove sabia cançons d'aquesta penya, i la Montse Guti li ha regalat aquest video al feisbuk, quina gràcia que li ha fet!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ug4Ek9igFw0


1 comentari:

La patunikos ha dit...

ei sogra !!!!
que estàs de primera i estupendísssssiiiimaaaaaaaaaa!
molts patunikos