dilluns, 8 de juny del 2009

ANEM PER PAMS!






Per on es comença? pel principi oi? doncs bé, hi havia una vegada...
Dijous van arribar l'Alba, la M.José i en Miguel de Palma, que havien vingut a passar uns dies a un lloc molt xulo que es diu Portaventura, i des de llavors que no hem parat.
Dissabte ens vam trobar amb els cosins i fills de cosins de la mama. Aquesta vegada ha estat més igualat, hi havien nens i nenes, sort que en Nono, la Susana i el Nene han començat a portar nens, que fins ara tot eren nenes a la família!!!
Això sí, quins nens i quines nenes més guapuuuus!
Vam anar a dinar a un lloc molt divertit, que podies aixecar-te de la taula i anar directament a agafar-te el menjar, un "selservi" o algo així. Us podeu imaginar la de vegade que ens vam aixecar.

Doncs bé, el cap de setmana no acaba aquí. Diumenge vam anar a una comunió: la de la Paula, que guapa que estava la punyetera!!!! Anava amb un vestit molt maco i tot i que li falten moltes dents no hi havia cap nena més guapa que ella. Va ser un festival. Anàvem sense els pares i vam tornar a dinar al mateix restaurant del dia d'abans.

Fins i tot els papes es van posar guapos, i van anar a dinar amb l'Alba i els seus pares. Aquest cap de setmana (com diu la M.Rosa) li hem fet el salt al Sr. Quechua i ens hem mudat, la veritat és que feiem goig i si no mireu, mireu...