dijous, 16 d’abril del 2009

HA AUGMENTAT LA FAMÍLIA





Sí, l'Erik ja ha nascut i la Cati i en Nene estan supercontents. Resulta que l'Erik és el fill d'un cosí de la mama, bueno, ben bé no són cosins, perque les cosines són la iaia Loles i la iaia de l'Erik... ui quin embolic, és igual que la família de Palma ha augmentat!!!

La mama avui estava molt emocionada perque diu que sempre que neix algú recorda el dia que vam néixer nosaltres, a més sap que els seus cosins estan molt contents i ella també.
Ara ja tenim les fotos, però ens havien avançat que l'Erik és de la "familia dels guapos", que és moreno, ulls "rasgaditos", una mica de foradet a la barbeta i 3'5 kg. La mare està estupenda, es tota una campiona i el pare... ai Nene que ens imaginem com deus estar!!! Una altra que està encantada amb això de tenir un "primito-hermanito" és l'Alba, que surt a la foto amb l'Erik a coll tota vestida de color rosa, i és que li encanta aquest color!!!! Doncs l'Alba és l'altra cosineta de Mallorca, que resulta que tampoc és cosina que les cosines són les nostres iaies, però les mames diuen que són cosines, bufff que complicat això de la família, oi?.

Erik, des d'aquí t'enviem un mordisquito molt fort, de moment ens hem de conformar amb això, quan et vinguem a veure et menjarem a petons.

L'Erik també té el seu BUBA, o vés a saber si es diu així perque a Mallorca parlen una miqueta diferent, pot ser li diuen ES BUBA. Tan és com li diguin el més important és que tingui un bon amic com nosaltres.

PER TOTA LA FAMÍLIA: UN PETONÀS!