diumenge, 15 de febrer del 2009

CAP DE SETMANA A FONT ROMEU


Divendres al vespre vam marxar cap a l'apartament que les cosinetes Laia i Judit tenen a la muntanya i quan ens vam llevar dissabte no ens podiem creure que hi hagués tanta neu. Hem jugat a tirar boles de neu i ens ho hem passat pipa.
A la tarda hem estat a un lloc tot estrany, perque tot i estar envoltat de muntanyes i de neu, es veu que és un-no-sé-què, que treu aigua calenda de dintre de la terra i que té minerals i no sabem quantes coses més. Nosaltres pensem que és una piscina però els grans diuen que no és només això. El cas és que nosaltres ens ho hem passat tan bé com quan anem a la piscina.
Aquest diumenge hem celebrat l'aniversari de la iaia Mariana, que n'ha fet 6 vegades 10+1. Ufff, sembla que són molts anys, però la veritat és que està estupenda.
Hem anat a dinar a un lloc que està mooooolt enfilat i que diuen els papes que quan faci bon temps anirem a passejar per allà, perque avui feia molt de fred.
La cosineta Laia ha tingut febre i en Jordi no ha passat bona nit, així que els papes no han descansat gaire... De vegades pensem que val més ser petit, perquè quan ets gran, res no t'està bé!